Cabinet interactiv multimedia STEM

Numele organizației/ unității de învățământ/ grupului de inițiativă care aplică: Scoala Gimnaziala ,,Gh. Nechita “ Motoseni din comuna Motoseni, judetul Bacau Dorim in cadrul scolii realizarea unui Cabinet interactiv multimedia dotat cu calculator si tabla interactiva care sa permita desfasurarea de activitati deschise, interactive cu participarea directa prin intermediul tablei interactive si a soft-urilor educationale. Caracterul interdisciplinar al proiectului “Cabinet interactiv multimedia’’, poate fi un alt aspect care i-ar plăcea lui Științescu. Elevii pot îmbina cunoștințe și abilități din domenii diverse precum: geografie, biologie, chimie, fizică, astronomie, stiințe ale naturii chiar si la astronomie cu aplicatii, în cadrul concursurilor specifice, dar și în viața de zi cu zi, datorită faptului că dezvoltă calități precum imaginația, spiritul de echipă. Prin proiectul nostru vrem sa le cultivam : - gândirea critică și rezolvarea problemelor - flexibilitatea și adaptabilitate - spiritul de inițiativă - comunicarea eficientă scrisă și orală - accesarea și analiza informației - curiozitatea și imaginația Vrem sa dezvoltam abilitati atât de natură teoretica,creativă,tehnică, cat si practice, necesare generatiei de inovatori ai secolului in care traim si sa stimulam elevilor alegerea unei cariere in domeniile STEM.
2000

Cursa copiilor
1Ioana Nastase
2Ioana Nastase