Pasionați de măsuri și măsurători

Numele organizației/ unității de învățământ/ grupului de inițiativă care aplică: Școala Gimnazială ”Octavian Voicu” Bacău Înființarea unui Cerc de matematică și tehnologie pentru 20 de elevi din clasa a V-a care să aibă drept scop abordarea integrată a matematicii și educației tehnologice prin intermediul aplicațiilor practice, prin activități extrașcolare săptămânale în decursul anului școlar 2018-2019. Obiectivele proiectului OS1: cerc de matematică și tehnologie cu capacitate de 20 locuri creat și operaționalizat în școală, în 3 luni de la începerea implementării proiectului OS2: Rezultate crescute la matematică cu 25% la sfârșitul anului școlar 2018-2019 prin intermediul activităților săptămânale în cadrul Cercului de matematică și tehnologie pentru un număr de 20 elevi din clasa aVa. OS3: Programaă de opțional integrat care să faciliteze aplicabilitatea practică a cunoștințelor din domeniul matematicii prin intermediul aplicațiilor practice de educație tehnologică pentru un nr. de 20 elevi realizată și implementată la nivelul școlii, pe parcursul anului școlar 2019-2020. Proiectul ar aduce matematica mai aproape de ei prin intermediul aplicațiilor practice, ar demonta mentalitatea elevilor și părinților că numai elevii ”mai puțin pregătiți”urmează școli profesionale, și ar pune la dispoziția acestora instrumente, aparate de măsură utilizate la disciplinele din Aria Științe.Întâlnirea cu specialiștii din domenii diferite într-un mediu prietenos ar putea insufla elevilor pasiunea pentru Științe.Dialogul cu aceștia pe parcursul activităților moderate de aceștia ar putea duce la conștientizarea importanței Științelor pentru viața de zi cu zi, în toate domeniile
2000

42Ștefănel Negru
43Yasmina Climescu
44Yolanda Lozinca

Acest proiect nu are susţinători