Dăm bani. Mai mulți sau mai puțini. Dăm bani pentru că ne impresionează o imagine , un caz sau poate pentru că ni se cere.  E un gest frumos, făcut într-um moment ce incepe și se termină atunci.
A dona înseamnă a da voce lucrurilor de care îți pasă. Banii donați sunt bani cu scop, cu strategie, cu rezultate. Sunt bani investiți cu suflet și energie. Nu te desparți de ei. Îi lasi doar să vorbească. Să spună despre  preocupările tale, despre schimbarea pe care vrei să o aduci în lumea în care traiești.  Pentru că banii vorbesc!  Vorbesc despre tine, despre valorile, despre perspectiva ta asupra vieții.
 Fiți partenerul nostru !
Fundația Comunitară Bacău construiește fonduri și programe. Este o modalitate strategică prin care încercăm să eficientizăm impactul pozitiv pe care îl putem avea în comunitate. Banii mobilizati în astfel de fonduri pot acoperi o arie mai mare de nevoi și cauze.
Sustineți continuitatea fondurilor și programelor!
Prin donatia pe care o faceți,  puteți contribui la finanțarea fondurilor deja existente și a cauzelor înscrise în programele pe care le desfășurăm.
Sponsorizați!
Alăturați-vă proiectelor, acțiunilor și misiunii Fundației Comunitare Bacău! Fiți vizibili în comunitate!
Nu avem un fond care să acopere domeniul dumneavoastră de interes ? Ajutați-ne să îl creăm!
Donatorii noștrii  își pot crea  propriul fond.  Acesta se construieste din donații primite de la persoane diferite  cu preocupări comune.
De exemplu!
Doriți să ajutați copiii care din lipsa mijloacelor materiale nu își pot continua studiile sau dezvolta un talent pe care îl au.  Nu dispuneți de o sumă mare de bani, iar beneficiar poate fi doar un copil sau  o organizatie. Ori dispuneți de o sumă consistenta, însă considerați că e nevoie de mai mult pentru ca inițiativa dumneavoastră să creeze schimbarea pe care o doriți.
Vă punem în legatură cu alti donatori. Cu cei care vă împărtășesc ideile !  Împreună puteți crea un fond dedicat cauzei comune. Astfel, prin granturile oferite, mai mulți copii și mai multe organizații pot beneficia de darul pe care il oferiți.
Pentru că cei care se aseamănă se aduna! Și împreună pot face lucruri extraordinare! Pentru oameni și pentru comunitatea.