Zilele acestea, România este în stare de urgență. Virusul COVID-19 a ajuns și în țara noastră iar numărul deceselor și al celor infectați începe să crească. Ne-am trezit invadați de un dușman invizibil, care amenință sănătatea noastră, a celor dragi și pune sistemul medical în pericol de supraaglomerare.
Perioada pe care o traversăm este plină de necunoscut. Sperăm la ce e mai bine, dar ne pregătim pentru ce e mai rău. Ca să fie pregătit, Bacăul are nevoie de oameni implicați și solidari.

Donațiile se pot face prin  SMS la numărul 8837 cu textul BACĂU sau online, cu cardul, accesând butonul DONEAZĂ

O comunitate unită pentru un #BacăuPregătit!

Fondul „Împreună pentru sănătate” este un fond cu administrare transparentă, raportare publică și auditare financiară externă!
Banii strânși sunt folosiți pentru a susține instituțiile și organizațiile implicate în rezolvarea urgențelor medicale și sociale din Bacău și pentru a răspunde problemelor cauzate de virusul COVID-19 la nivel local.

Suma alocată cauzei prin SMS este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

icons