scari

COLOUR UP

Scările pietonale din zona « cascada » din Bacău sunt legătura zonei centrale a municipiului cu zona verde de agrement și activități sportive, amplasată în apropierea stadionului municipal.

Va invitam sa fiti parte din intentia noastra de a  transforma un spațiu de trecere fără personalitate, ce rupe  legătura dintre două spații verzi majore învecinate (Parcul Cancicov și zona de agrement), într-un reper vizual al orasului!

CONCURS FINANȚAT PRIN FONDUL „aCORDD pentru Bacău”

„aCORDD pentru Bacău” este un fond construit de către antreprenori locali, parteneri ai programului și membri în comunitatea CORDD (Comunitatea Oamenilor Responsabili pentru Dezvoltare Durabilă).

Ei sunt cei care cred că o afacere de succes înseamnă mai mult decât profit financiar și își asumă rolul de a construi oportunități de dezvoltare a comunității în care trăiesc. Ei sunt partenerii comunității!

„aCORDD pentru Bacău” face parte din programul național Card Comunitar

-mijloc și rețea pentru dezvoltarea cetățeniei active -

Programul Card Comunitar este relansat într-o altă dimensiune în cadrul Fondului ONG din România coordonat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC). În cadrul proiectului lansat la data de 1 martie 2015, implementarea activităților se bazează pe o colaborare strânsă a Fundațiilor Comunitare din Odorheiu Secuiesc, ca și coordonator al proiectului, Bacău, Iași, Prahova, Oradea și Ferencváros (Ungaria). *Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Regulament de organizare

Tema de proiectare