Asociația Karpen 2010

Titlu proiect - Pauze colorate Proiectul propus are ca scop strângerea de fonduri pentru modernizarea interioară a unui segment de clădire ce găzduiește săli de clasă pentru elevii claselor primare și gimnaziale, spre a se desfășura actul educațional. Modernizarea presupune refacerea suprafețelor murale în culori cât mai plăcute, prin aplicarea unor mesaje și desene motivaționale, menite să aducă un plus de armonie și să încurajeze elevii în a-și petrece timpul pauzelor într-un mediu relaxant și cât mai plăcut. Clădirea este dispusă pe două etaje, însă în primă parte, ne-am propus reabilitarea parterului, ulterior reabilitarea etajului 1. În acest sens, elevii colegiului, părinți voluntari ai elevilor colegiului, profesori ai colegiului sunt angrenați în activități, cu iz sportiv, competitiv, care să contribuie la realizarea acestui scop. OBIECTIVE:
  • Strângerea de fonduri pentru modernizarea segmentului de clădire, prin implicarea unei echipe de pictori murali profesioniști, care să realizeze refacerea suprafețelor murale al parterului din corpul de clădire destinat elevilor;
  • Sensibilizarea comunității și impactarea acesteia, prin scoaterea în evidență a importanței calității timpului elevilor petrecut într-o școală, care cu cât este mai primitoare, cu cât spațiile sunt mai armonioase, cu atât crește motivația și interesul elevului față de locul unde se desfășoară actul educațional.
  • Formarea unor echipe de părinți, elevi, profesori care să participe la activitățile proiectului, contribuind astfel la strângerea de fonduri;
  • Implicarea participanților în activități sportive ce duc la realizarea scopului proiectului;
  • Crearea unui mediu propice, optim și armonios pentru elevii claselor primare și gimnaziale din cadrul colegiului Karpen;
  • Îmbunătățirea vieții școlare a elevilor din colegiul Karpen.
COORDONATOR PROIECT: MATEI ROXANA-MIHAELA ADRESA E-MAIL: mateiroxanamihaela@gmail.com Telefon: 0740393455

Semimaraton bacau
1Ionut Felea
Cursa comunitatii