Asociația GIVES – GRUPUL DE INIȚIATIVA PENTRU O VIAȚA EDUCATĂ SI SĂNATOASĂ

Titlul proiectului: Ora de Mișcare: Dezvoltare fizică armonioasă în grădinițe
În lumea de azi intens tehnologizată, tot mai puțini copii reușesc să își consume sănătos energia, în ciuda insistențelor specialiștilor de a-i provoca la mișcare. Iar cum obișnuințele din copilărie devin obiceiuri în viitor, este important ca toți copiii să aibă oportunitatea de a se împrieteni cu sportul și de a-l face parte integrantă din viața lor.
Cu ajutorul kinetoterapeuților noștri specializați, proiectul oferă preșcolarilor din grădinițele de stat din Bacău această șansă. La Orele de mișcare copiii nu doar că se distrează, dar învață, de asemenea, să-și descopere corpul, să-și dezvolte abilitățile motorii și să-și construiască bazele unei vieți sănătoase, în timp ce condiția lor fizică se îmbunătățește.
Alegând să susțineți acest proiect contribuiți la creșterea unei generații de copii sănătoși, plini de energie și cu obiceiuri sănătoase pentru viitorul lor. Sumele care ajung la noi asigură accesul câtor mai mulți preșcolari la Orele de mișcare și le oferă, astfel, oportunitatea de a se dezvolta armonios.

Semimaraton bacau
1Pavel Baciu

Acest proiect nu are susţinători