Mihai Căprioară

Director executiv

On the job:

Mihai este omul soluțiilor, membru fondator al Fundației Comunitare Bacău și cel care “mișcă” comunitatea de 9 ani. Se joacă cu cifre, numere și grafice, reușind de fiecare dată să identifice resurse și oportunități.

After job:

Predă sociologie, experimentează viața la țară și își exersează lovitura de rever.

Gianina Ozturk

Director programe

On the job:

Gianina este membru fondator și directorul de programe al Fundației Comunitare Bacău. De 9 ani este implicată în dezvoltarea de comunități și micro-comunități, gestionând programele de educație și cultivând promovarea spiritului de inițiativă.

After job:

Jonglează legi și contracte, analizează contexte socio-culturale și preferă cafeaua turcească.

Roxana Șmil

Coodonator Comunicare

On the job:

Roxana se ocupă de cuvinte, imagini și poveștile din spatele proiectelor. Combină experiența de jurnalist, marketer și publicitar cu abilitatea de a conecta oameni, resurse și idei, de 5 ani în Fundația Comunitară Bacău.

After job:

Vorbește despre trenduri și comunicare cu sens, stă cu nasul în cărți iar în timpul liber cutreieră păduri împreună cu familia.

Diana Agop

Fundraiser

On the job:

Diana este persoana veșnic în căutare de noi oportunități. Molipsește cu entuziasm oamenii resursă ai comunitătii, conectează resurse umane și financiare pentru a fi transformate în fonduri și programe de finanațare și a răspunde nevoilor identificate. Pasiunea ei pentru insight-uri și relaționare cu cei din jur este strâns legată de spiritul său creativ.

After job:

Dansează și îi inspiră și pe alții să descopere tainele pașilor de dans, imortalizează momente în fotografii, și colecționează agende și pixuri cu personalitate.