Faptul că oamenii din Bacău se implică să ajute comunitatea, prin susținerea organizațiilor locale, ne face să credem că împreună, luptând fiecare dintre noi cu mijloacele pe care le are, putem face față provocărilor prin care trecem.
📍Noi, Fundația Comunitară Bacău, am încercat în această perioadă să răspundem unor nevoi formulate clar și transparent. Am reușit să acoperim nevoi urgente din resurse proprii și din donațiile primite în fondul ”Împreună pentru sănătate”.

❗️În ultima săptămână, am distribuit în Onești, Bacău, Buhuși, Podul Turcului, Comănești, Nicolae Bălcescu ajutoare medicale și sociale în valoare de peste 6500 euro. Nu am fi putut face acest lucru fără sprijinul oamenilor care ne sunt alături, fără partenerii locali și naționali care cred în ceea ce facem, în caracterul nostru apolitic și în transparența de care am dat dovadă în cei șapte ani de când activăm în Bacău.
📍Facem ceea ce știm cel mai bine: sprijinim organizațiile și grupurile de inițiativă locale să strângă fonduri pentru ca misiunea lor să poată fi îndeplinită. Alături de colegii din celelalte Fundații Comunitare și parteneri naționali, Fundația Comunitară Bacău a implicat timp și resurse umane în dezvoltarea și accesarea unor infrastructuri de fundraising, astfel încât orice organizație locală să le poată folosi în campaniile lor de strângere de fonduri.
❗️Accesând https://rohelp.ro/ro/ngos/register, organizațiile locale care luptă cu efectele COVID 19 se pot înscrie pe platforma RoHelp pentru a colecta resurse financiare și materiale necesare desfășurării activității. Le puteți sprijini cu donații aici https://rohelp.ro/ro/
❗️Am pus la dispoziția organizațiilor locale numărul de SMS 8837, atribuind fiecăreia în parte un cod special. Vă rugăm să le urmăriți campaniile de strângere de fonduri și să le susțineți cu un SMS. În această perioadă sunt numeroase cauze și proiecte de susținut. Ca donator, poate fi dificil să alegi către cine să îți îndrepți ajutorul. De aceea, vă încurajăm să susțineți cauza în care credeți cel mai mult sau organizația de care vă simțiți cel mai apropiat.
💚Iar dacă vreți să susțineți comunitatea alături de noi, o puteți face cu un SMS la numărul 8837 – mesaj BACAU sau accesând link-ul http://fundatiacomunitarabacau.ro/impreuna-pentru-sanatate/.

95099514_2432721673496514_7169682657758937088_o