Loading...
Noutăți2022-08-19T12:13:25+00:00
505, 2023

Click Like ONG

By |

Titlul proiectului: Click <LIKE> ONG

Proiectul este dedicat imbunatatirii imaginii sectorului ONG din comunitatea bacauana, a parteneriatului intre cele 3 sectoare importante Sectorul neguvernamental-Public-Privat precum si de implicare civica a tinerilor si publicului. Consideram ca ultimii 3 ani au afectat puternic sectorul ONG, multe dintre acestea si-au redus activitatea prin lipsa finantarilor si a contextului indus de restrictiile pandemice. Intreaga comunitate a avut de suferit prin izolare, lipsa oportunitatilor de implicare si constante frustrari legate de situatia socio-economica.

Citeste mai mult…

305, 2023

ONG Bacau – Zoom In / Zoom Out

By |

Titlul proiectului: ONG Bacau – Zoom In / Zoom Out

Problema abordată de proiect pornește de la faptul că rezultatele și impactul activității ONG-urile din județul Bacău ajung greu către publicul larg din cauza lipsei de mijloace de comunicare eficientă cu publicul, vizibilitatea scăzută a acțiunilor lor și lipsa competențelor de comunicare în rândul resurselor umane. Acest lucru duce la o imaginea publică și vizibilitate scăzută, precum și la o relație slab consolidată cu mediul de afaceri local, neconcretizată în sprijin financiar și material din partea acestora.

Citeste mai mult…

2107, 2022

#EatPrayLove by Cantina Socială Maria Bronx

By |

Asociația Bronx People a fost printre primele ONG-uri care a luat în grijă refugiații din Ucraina, în special una dintre cele mai vulnerabile categorii- copiii. 

În urma experienței lor din primele luni ale acestei crize umanitare, aceștia au primit finanțare pentru a utila Cantina Socială Maria Br

onx cu echipamente de gătit profesionale, astfel încât să se poată găti pentru un număr de 300 beneficiari zilnic (familii de ucraineni, moldoveni, elevi și sportivi fără posibilități, din comunitatea locală).

Citeste mai mult…

Go to Top