FONDUL PENTRU SANATATE

Fondul pentru sănătate este un program de finanțare care dorește să sprijine proiecte care vizează eficientizarea și creșterea calității asistenței medicale. Credem că prin acest program putem stimula educația și îmbunătățirea continuă a medicilor. Scopul declarat al acestui Fond este de a stimula în cadrul corpului medical românesc dorința de perfecționare, de cunoaștere, de învățare și introducere în practica medicală curentă a celor mai noi metode medicale de investigații, de tratament, de management, de recuperare, de psihologie aplicată etc.

Pe termen scurt, dorim să stimulăm dorința de a crește calitatea și eficiența actului medical prin bursele oferite medicilor, prin creșterea calificării lor profesionale și a abilităților practice.

Pe termen lung, vrem să generăm cu ajutorul Fondului de Sănătate o schimbare sistemică în România în ceea ce privește sistemul medical, atât din punct de vedere al competențelor medicale , cât și din perspectiva relațiilor cu pacienții și aparținătorii lor. Credem că, dacă putem selecta și ajuta acei medici care doresc cu adevărat să crească profesional, vom putea, prin intermediul lor, să realizăm o bază umană reală care să poată determina schimbarea profundă a sistemului medical românesc.

0
Wells Built
0.1M
Donated

Vrei finantare prin Fondul de sanatate EfiCare?

Descarca materialele urmatoare