Pe 18 martie 2016, de la ora 5 seara, la 30Avenue Business Center, voluntari specializați în marketing, comunicare, vânzări, resurse umane, management sau implicare comunitară, etc. vor rezolva temele propuse de organizații non-profit și grupuri de inițiativă din Bacău.

„8 hours overtime for a good cause este un eveniment internațional ce se desfășoară anual, în zeci de orașe din lume. În anul 2015, evenimentul s-a desfășurat simultan în peste 16 orașe din lume: San Francisco, Cairo, Istanbul, Londra sau Rio de Janeiro, București, Bacău, etc.

Este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor și ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Echipele de voluntari pot fi specialiști în  marketing, comunicare, vânzări, juridic, IT, management, etc.

Până pe 6 martie , ora 23.59, ONG-urile și grupurile de inițiativă pot propune o cauză în eveniment, completând formularul aferent secțiunii  http://bacau.8-i.ro/organizatii/

Ești un profesionist dornic să ajute? Vrei să contribui cu expertiza și cunoștințele tale la soluționarea unei probleme cu care se confruntă o organizație non-profit sau un grup de inițiativă care susține comunitatea din Bacău? Înscrie-te aici: http://bacau.8-i.ro/voluntari/