STIINTESCU

Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor până la 19 ani implementat în Bacău de Fundația Comunitară Bacău (FCBc), alături de Romanian-American Foundation şi partenerii locali.

Așteptăm proiecte creative, inovative și care să facă pasiunea voastră “contagioasă” pentru educaţia STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Proiectele pe care le propuneți pot ajuta elevii să descopere miracolele naturii, să arunce o privire în viitor, să înțeleagă ce au însemnat descoperirile științifice pentru omenire și ce pot să ne aducă tehnologiile moderne, să învețe cu pasiune științele exacte, dezvoltându-şi abilităţile necesare generaţiei de inovatori ai secolului XXI.

Fondul Științescu este susținut de Romanian-American Foundation in prezent este implementat prin fundațiile comunitare locale în BucureștiSibiuIașiCluj-NapocaOradeaTg-MureșBacăuGalațiPrahovaOdorheiu SecuiescBrașovȚara Făgărașului, Timișoara.

0
Vaccinations
0.3M
Donated