Evenimentul “La cafea c’un ONG”: Un pas înainte pentru comunitatea noastră

În 2 noiembrie, a avut loc, în inima Bacăului, un eveniment care a adus împreună antreprenori, instituții și ONG-uri într-un cadru de networking atipic și constructiv.

Sub denumirea de “La cafea c’un ONG”, această întâlnire a dovedit că pentru pentru dezvoltarea comunității noastre și pentru promovarea inițiativelor locale cunoașterea reciprocă a actorilor din comunitate este esențială.

Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Bacău, situat pe strada Oituz, nr. 16, unde aproximativ 100 de persoane din Bacău s-au adunat pentru a lua parte la discuții și schimb de idei.

Această reuniune a fost caracterizată de o atmosferă prietenoasă și deschisă, care a facilitat conexiuni valoroase între participanți.

Momentul central al evenimentului a fost prezentarea proiectelor desfășurate de zece ONG-uri locale din Bacău.

Aceste organizații și-au expus inițiativele și au căutat parteneriate pentru a le susține în eforturile lor de a contribui la dezvoltarea comunității.

Participanții au avut ocazia să descopere diversitatea proiectelor locale și să exploreze modalități de implicare și colaborare.

Evenimentul “La Cafea c’un ONG” face parte din proiectul ”Click <Like> ONG, desfășurat de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) în parteneriat cu Fundația Comunitară Bacău și Fabricat În Bacău®, cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund – România. Acest program este finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

 

#ActiveCitizensFund #Haide #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #FSCBacau #FabricatInBacau #FundatiaComunitaraBacau #Bacau #ClickLikeOng

#FabricatInBacau #Conectam #Afaceri

#comunitate #impreunaputem #ongbacau #asistenta #eveniment #proiect #voluntari #fundatiadesprijincomunitar #fundatia #sprijin #comunitar #bacau #farascuze #mozaic #fib #UniversitateaVasileAlecsandri #ConectamAfaceri #DezvoltamOportunitati